söndag 18 december 2011

Det här med julklappar

Återbruk på ett kul sätt.

Dekorationerna kostade 1-5 kronor styck på loppis.


I vår familj slutade vi att byta julklappar med varandra för många år sedan. Det känns så onödigt att köpa prylar som vi förmodligen hade klarat oss lika bra utan. Därför är julklappshandeln inte särskilt jobbig för mig då jag bara har några julklappar till syskonbarnen som ska ordnas. När man har så få klappar att slå in så är det ju lite extra roligt att göra dem fina. Inslagningarna är dessutom av återvinningsmaterial då pappret består av gamla tapetrester, snörena och juldekorationerna har jag köpt på loppis. Ett mycket enkelt och roligt julpyssel. Etiketterna kan du skriva ut här.

//Sofia

Detta var mitt bidrag till Inspirationsfabrikens tema "Julpyssel".


21 kommentarer :

 1. Väldigt smart att hitta juldekorationer till paketen på loppis. Har jag faktiskt inte ens tänkt på (vilket är lite lustigt med tanke på hur ofta jag är just på loppis). Men det är bara att tacka för tipset. Kanonfina paket blev det ju! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Varje gång man besöker dig får man lära sig mycket och inspirationen i mig glöder. Du är bara såå bra!
  Massa varma 4:e adventskramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Jättefin bild, så gullig.
  Bra ide att återanvända, på loppisar finns nog allt vi kan behöva till det mesta.
  Ha en fin dag.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Vilka fina etiketter du bjuder på! Så himla härligt med sånt!
  Ha en skön fjärde advent!

  SvaraRadera
 5. Ja det är samma här, få att köpa till= kul jul;) Massa varma 4:e adventskramar från mig.

  SvaraRadera
 6. Härliga paket och ett bra tips! Ha en skön söndag!
  Många kramar Anna

  SvaraRadera
 7. Hejsan Sofia !

  Ja återbruk är kul och absolut nödvändigt för mig. Har en massa rullar julpapper, som inte kommer att bli några klappar. För mina barnbarn behövde inga sa min Dotter i telefon i går. De får varsin slant av Morfar att köpa vad de vill för, och jag är med på det.Utan att pröjsa ett öre. utför tjänster till Morfar då och då.

  Kram och trevlig Jul om jag inte tittar in en gång till före Julafton./Mi

  SvaraRadera
 8. Tittar in och önskar dig en fin 4'e advent samt en fin julvecka. Här har nu också kommit snö..:)
  Många vinterkramar från Maria ♥

  SvaraRadera
 9. Vi köper inte heller mer än till barnen. Skönt tycker jag annars byter man bara grejer dom nöjt liggandes.

  Kram Kia

  SvaraRadera
 10. Vad fina julklappar du gjort! Så fint! Tack för mallen till julklappsetiketterna. Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Som vanligt blir jag impad av din uppfinningsrika fantasi!! supermysiga paket!! Nästan så jag önskar att jag fick min julklapp av dig =)

  trevlig fortsättning på kvällen

  SvaraRadera
 12. Så fint du har gjort! Du är sannerligen kreativ!

  SvaraRadera
 13. TOPPEN!!!!! Både fint och smart!!

  Kram:)

  SvaraRadera
 14. Åh vad fint du har gjort! och så smart!

  SvaraRadera
 15. Ja, vad roligt att du också tänker i de banorna. Mindre onödig konsumtion och återanvänt material till paketen. Så sött med nallen! :)

  SvaraRadera
 16. Vilka härliga och julinspirerande bilder! :)

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Måste fråga, himlans fin randig tapet du har där... vet du vad den heter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ebba!
   Ja, den är verkligen fin. Tapeten heter Andrea och kommer från Sandberg. Hoppas att du hittar den.

   Ha en fin dag! :)

   Radera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...