måndag 2 april 2012

Gör någon glad med en påskpresent

Enkel present som säkert gör mottagaren glad.


Klicka, ladda ner och skriv ut på lite kraftigare papper.
Sedan är det bara att klippa, slå hål och dra ett snöre igenom.

Klicka, ladda ner och skriv ut på lite kraftigare papper.
Sedan är det bara att klippa, slå hål och dra ett snöre igenom.


När jag kollade i kalendern förra veckan insåg jag förskräckt att det ju är påsk denna vecka. Jag hade missat det och trodde att det var läääänge kvar. Så det var ju bara till att sätta igång och påskplanera med godsaker, blommor och pyssel. Jag gillar att ge bort små presenter i form av blommor och godsaker och extra trevligt är det ju med en liten etikett på. Vill ni ha likadana är det bara att ladda ner, skriva ut och klippa till. De små banden jag använder är sådana där band som sitter i kläderna för att hålla dem på galgen, de jag inte behöver har jag klippt ur mina kläder och använder till pyssel istället.

//Sofia

PS. Här hittar du fler roliga grejer att ladda ner och skriva ut.

28 kommentarer :

 1. Tack för fina print och bra pyssel. Men mest blir jag glad över att jag inte är ensam om att klippa bort och spara de där banden i kläderna..!
  Fin måndag önskar jag dig!
  // Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad kul att vi är fler som gör detta :)
   Fin måndag till dig också!

   Radera
  2. Jag är också en "band-sparare" ;)
   Den som spar han har!
   /Linda

   Radera
 2. Så fint! Sådana påskägg vill jag också ha med massor av choklad i :D
  Blir till och påska här med. Det kom plötsligt som flickan sa :P//kram Fia

  SvaraRadera
 3. Tittar in och önskar dig en härlig Påskvecka.
  Kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Tack älskar såna små tips och ta tillvara allt som e fint-gratis. Glad Påsk !

  SvaraRadera
 5. Tack för mallarna de blir perfekta till påskpresenterna

  SvaraRadera
 6. Fina etiketter:) Påsken är så härlig för att det blir så tillåtet att smoffla godis och äta bakverk -en riktigt söt liten helg!:)
  Ha en fin dag!
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar blogg du har! Så glad jag blir att jag hittade hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Du är varmt välkommen hit! :)

   Radera
 8. Åh, vad smart med banden från kläderna! Aldrig tänkt på :)
  Du är allt bra klok du!
  Ha en fin dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 9. Sååå fina, tack för att du delar med dig! :)

  SvaraRadera
 10. Tack för fint tips om gåbortpresent,
  ha en skön vecka
  kram Malena

  SvaraRadera
 11. Smart med banden!!
  Jag hade också missat lite det här med påsken och när det var lov. Trodde som alltid v. 14 men tydligen var det v.15. Så M var tvungen att ta ledigt då hon åkte med farmor till Finland i fredags. : ) Så kan det gå! Hon kommer hem lagom till lovet!

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 12. Tack för de fina äggen. Jättekul att du gör dem på engelska också för då kan jag använda dem här i Australien också när jag går bort i påsk med presenter :-)
  1000 tack Sofia!
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera
 13. Ooo så söta!!!
  Och jag som fortfarande inte har kommit iväg för att köpa mig en skrivare,men inspiration är det likväl,får helt enkelt
  rita och måla egna =)
  Och vilken fin glaskupa du hittat,ibland ska man få ha lite tur,eller hur.

  Kramar Thess

  SvaraRadera
 14. Åhh va snällt av dig att dela med dig: Me like lixom =)
  Massa kramar till dig vännen!!

  SvaraRadera
 15. Jättefina och pastelliga ägg. Jag tänker göra som du - fina påsar med gott innehåll att ge bort. Mycket roligare än ägg, eller hur!?

  SvaraRadera
 16. Så fina pastelliga ägg du har gjort, och så snällt av dig att dela dem med oss. Thank you ♥
  Kram

  SvaraRadera
 17. Jätte fin "gå bort present" =) Är så tråkigt att köpa något färdigt, roligare att få någon med lite kärlek i =)

  Jag har gjort påskblommor till alla nära och kära, kika in om du vill se...

  KRAM

  SvaraRadera
 18. "Gör någon glad med en påskpresent" skriver du... jag vill bara att du ska veta att du gör mig glad med din blogg! Jag har aldrig någonsin läst bloggar förut och är inte speciellt intresserad att börja läsa andra heller, men jag har fastnat för din. Man blir bara så glad av den. Du har så otroligt fint hemma, tar jättefina kort, lägger ut supersmarriga recept som jag har provat flera av m.m. Dessutom ser du väldigt bra ut, verkar ju otroligt driftig och duktig! Tack för all inspiration!

  SvaraRadera
 19. Hej Lisa! Stort tack för den otroligt fina komplimangen - det är alltid roligt att höra att det jag gör uppskattas - dina fina ord kommer jag att leva på länge, tack för att du tog dig tid att skriva dem :)

  SvaraRadera
 20. Ja det är galet att det är Påskveckan redan nu. Jag har inte hunnit med någonting i Påskväg... inte ett dugg!
  Kram

  SvaraRadera
 21. Vilka fina taggar du delar med dig av!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 22. Tack snälla för de fina påskäggen! Lite sent att använda dem i år, men däremot satte jag fast dina runda små skyltar på några blomarrangemang jag gjort :)

  SvaraRadera
 23. Det är ju så mysigt med gå bort presenter! Vartifrån kommer cellofanpåsarna och är det typ scrapbookingpapper du klipper ut och häftar fast?

  Hoppas ni haft och fortfarande har en underbar påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta att jag inte svarat dig tidigare. Jag blev avbruten när jag skulle svara häromdagen och sedan glömde jag ...

   Cellofanpåsarna har jag köpt hos en förpackningsgrossist, och jag blev jätteglad när jag hittade dem. Pappret har jag skrivit ut själv på tjockare papper men scrapbookingpapper funkar alldeles utmärkt. :)

   Radera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...