fredag 27 april 2012

Vill du bli min granne?

Lantligt läge med egen ingång. Väster om huset ligger
ett stall där det finns plats för egna hästar.

Om våren blommar det utanför farstukvisten.


Ok, då gör vi ett nytt försök. Förra våren annonserade jag här på bloggen om att jag har 1 rum med kokvrå för uthyrning (gratis) för den lilla familjen. Vackert beläget med lugna och trevliga grannar (läs: oss). Vi fick inget napp. Jag insåg att vi kanske var lite för sent ute. I år är jag något tidigare ute och hoppas på inflyttning. Jag vet att målgruppen här på bloggen kanske inte är helt rätt men man vet ju aldrig ... Twitter kanske vore bättre. Men kanske finns det någon som känner någon ... 

//Sofia

24 kommentarer :

 1. Hihi! Ja twitter kanske vore bättre. Jag lovar att tipsa alla jag känner om den fina lyan.
  Kramen Ingela

  SvaraRadera
 2. Lycka till :)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vi är nästan redan grannar... och i det där lilla huset får vi nog inte plats... även om det lät som ett väldigt fint läge! ;) hihi...

  Nu är ni nog ute i lagom tid, för här besöker man redan holkarna.. :)

  Mvh Marie

  SvaraRadera
 4. Jag är ju faktiskt på jakt efter en ny lya efter en separation. Men kanske är den i minsta laget..... ;-)
  T.S.

  SvaraRadera
 5. Åh... Det blir för trångt för oss... :( hade gärna hyrt något större på gården.,;) kram ida

  SvaraRadera
 6. Vad bra du skriver!!
  Ser fint ut, hoppas ni får några nya grannar :)

  Kram Cina
  virka liten kaka

  SvaraRadera
 7. Om jag hör någon som letar efter ett nytt hem så ska jag tipsa om den lilla vita "stugan". =)

  SvaraRadera
 8. Kommer säkert bli kö i år istället med det läget!
  Har också fått upp lite nya hem i träden, men hösten ska visst va den bästa tiden att annonsera ut sina lediga lyor;)
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 9. Tack för en finfin blogg! Du har verkligen en jättefin fågelholk men pinnen utanför hålet är farlig för fågelungarna! En holk ska aldrig ha en pinne utanför eftersom andra större fåglar (t.ex. skator) kan sätta sig där och lungt smaska i sig de små liven :( Kram Linnea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj! Vad är det du säger. Jag får nog ta och rycka den där pinnen. De blivande fågelbäbisarna måste ju leva säkert! Tack för tipset.

   Radera
 10. Om jag bara kunde knöka in vår sexmannafamilj i den där lilla lyan, så skulle jag lätt kunna bli granne med dig.

  Jag får väl twittra lite om det så får vi se om du får napp :).

  Ha en fin fredag!

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 11. Hihi, jo men nu ska du se att du får napp :) det är ju ett perfekt läge, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 12. Hihi vad mysig du e! Kanske ska tipsa mina "grannar" om detta för här verkar det vara bostadsbrist. Förra året satte vi upp flera holkar, både "villor" och "höghus" ( för bilder se: http://annhelen.blogg.se/2011/july/kanner-mig-ruskigt-kreativ.html ) och alla verkar vara bebodda!

  Lycka till med annonseringen! :)

  SvaraRadera
 13. Hej! Tänkte på en sak. Monika, Sonia och Pablo kanske skrämmer iväg dina presumtiva grannar!? Här runt husknutarna ser vi inte så många grannar, men vi hör dem hela tiden!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, jag har tänkt samma tanke. Men jag hoppas verkligen inte det. Det återstår att se om någon flyttar in nu :)
   Kram Sofia

   Radera
 14. HIhi, så sött inlägg! Hade jag varit i mindre skala skulle jag ha flyttat in med sambo och hund på studs. :) Hoppas annonseringen twittrar vidare!

  Ha en fin dag,

  kram Johanna

  SvaraRadera
 15. Åh, jag hade gärna varit granne med dig, inga problem alls =)

  Då kunde vi pysslat och gosat med våra katter, härligt liv =)

  KRAM och ha en bra helg...

  Karoline

  SvaraRadera
 16. Ha ha! Roligt inlägg. Jag får tipsa alla söta gråsparvar vi har här utanför (de måste ha femdubblats under vinterns frömatning i äppelträdet...) om att några kan flyga lite norrut för där finns ett fint hus - helt hyresfritt ;-). Hoppas hursomhelst att någon flyttar in snart!

  SvaraRadera
 17. Hihi, hoppas någon flyger förbi och nappar på förslaget! ;) Kram

  SvaraRadera
 18. :) Hihi. Här har det i alla fall flyttat in en söt ny grannfamilj. Hoppas de ska trivas! :)

  SvaraRadera
 19. Hoppas att någon liten fågel tipsar någon annan liten fågel om det fina huset!

  SvaraRadera
 20. hahahahha,Twitter...vilken go kommentar!!!
  Jag hade gärna flyttat in om jag bara vore....ehhh...lite mindre ;-)Fast i och för sig så hade det ju nog blivit trång bott för jag vill ju ta med käre maken....och barnen såklart....och dom finns det ju fem av här hemma :-D
  Nej,jag håller tummarna för att en mindre familj hittar till er :-)

  Ha en fin helg Fina Sofia
  Kram//Anja

  SvaraRadera
 21. Hihi, du är söt du Sofia, ha en trevlig helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...