tisdag 30 oktober 2012

Frosseri i småkakor

Dags för kafferep.


Det är så himla bra med småkakor, eftersom de är perfekta att frysa in och sedan bara plocka upp när man får oväntat besök. Jag brukar också alltid att göra dem extra små så att man orkar smaka på alla sorter. Det är ett himla pillande vid själva bakningen men det är det värt när det är klart.

Här hittar du recepten på dessa småkakor:
Cokladkolakakor >>
Brysselkex >>
Kakor med choklad >>
Honungskakor >>


//Sofia13 kommentarer :

 1. Hur ska jag nu klara mig ända till eftermiddagskaffet när du visar såna läckerheter redan på morronen???? Håääer med dig om att det är bra att ha lite i frysen näer man får oväntat besök - vilket alltid är jättekul.
  Ha en bra dag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åååh, vad du frestar! :) VABar idag å vem vet, kanske kan det bli kakbak senare idag... Ha en fin dag!
  //Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag äääälskar småkakor! Brysselkex åh så gott, fresterska där:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Så himla gott! Satt o sorterade gamla recept igår, och hittade mammas gamla på gaffelkakor bl a. Så nu kommer jag nog att baka och ha i frysen... eller inte. Kan nog inte hålla mig då. Får ta det när jag vet att andra kommer att äta upp dom...;-)
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Åh ja, mer småkakor!

  SvaraRadera
 6. Småkakor känns lite lyxigt på något sätt tycker jag. För de är ofta så vackra.

  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 7. Mysigt och brysselkex säger man inte nej till. Sen var det smart att göra de i miniformat..ska jag prova nästa gång det bakas kakor här. Ha en härlig dag. Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Och extra bra är det med mycket småkakor, när man har många kakfat :) :)

  Kramar

  SvaraRadera
 9. bryssekex är så gott! :)

  SvaraRadera
 10. Visst är det bra med småkakor, tack för alla recept.

  Kul att du tittade in hos mig:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 11. mmm - så gott!jag ska baka många kakor till jul :)
  kramelikram fia

  SvaraRadera
 12. Åh, så gott och fint! Perfekt att göra dem så små så att man orkar flera. Väldigt söta att se på också. Kram

  SvaraRadera
 13. Mums så gott det ser ut!
  Kram/Ingrid

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...