lördag 15 december 2012

Hjälp musikhjälpen att hjälpa


Hela veckan har musikhjälpen i P3 pågått och jag lyssnar på det mest hela tiden. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 och Radiohjälpen och detta år kämpar de för att barnen i slummen ska ha rätt till rent vatten. Alla borde verkligen få ha rent vatten, tycker jag!

Jag fick en utmaning av Volang-Linda om att delta eftersom hon tillsammans med Emma och Louise har startat en bloggutmaning och målet är att komma upp i 100 bloggar som informerar sina läsare om detta innan helgen är slut.

Alla kan hjälpa till och för att skänka pengar till Musikhjälpen gör du så här: Skicka ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering).

Eftersom det snart är jul så önskade jag "Sång till Karl-Bertil Jonsson" med Real Group. Vad önskar du?


//Sofia


5 kommentarer :

 1. Bra sätt att hjälpa.. Kraam Pia

  SvaraRadera
 2. Nu är jag också med :)

  SvaraRadera
 3. Jag har redan tipsat! Tycker att detta är ett så underbart initiativ! Lyssnar hela dagarna :)

  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Musikhjälpen är fantastiskt. Har också redan tipsat på min blogg, fast jag fick inte mycket respons på det inlägget... Undrar vad det kan bero på? Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Tack för bra tips! Må så gott vännen kram från Maria

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...