torsdag 6 december 2012

TÄVLING: Vinn julklappar

Första pris är en valfri inramad tavla.

2:a och 3:e pris är Ugglans familjekalender 2013.


Nu är det dags för en tävling så här inför jul. I potten ligger 1 valfri inramad tavla och 2 familjekalendrar från min webbshop barntavlor.se som trots namnet erbjuder tavlor för både stora och små.
Alla kan tävla - även om du inte har en egen blogg. Tävlingen pågår t.o.m den 16 december. De tre vinnarna presenteras den 17 december här i bloggen.


Så här gör du:
1 LOTT om du skriver en kommentar med ditt bästa tips för att skapa julstämning.
+ 1 LOTT om du gillar Hildas Hem på Facebook, Google eller Bloglovin. Alternativt gilla barntavlor.se på Facebook.

Skriv i kommentaren hur många lotter du tar!
Du som inte har någon blogg, skriv din mejladress i kommentaren alternativt mejla mig på sofia@brolinform.se, så att jag kan kontakta dig om du vinner.

//Sofia


129 kommentarer :

 1. Tända massa ljus och lyssna på julmusik. Då känner jag att nu är julen här!

  Gillar redan på fb - Sara Jansson

  SvaraRadera
 2. Tänder ljus med doft av kanel och äpple. Dricker glögg titt som tätt och bakar var och varannan dag så det doftar gott i hela huset.
  Gillar på Fb!

  SvaraRadera
 3. Mitt tips: Tända ljus och varm glögg, gärna med pepparkakor med ädelost till och ljuv julmusik.

  Gillar på facebook "Emelie Johansson"
  Jag är med och tävlar med 2 lotter.

  Hoppas på tur!

  SvaraRadera
 4. 2 LOTTER

  * Dofter brukar bringa fram rätta känslan hos mig. Baka pepparkakor, dricka glögg julmusik och några julstjärnor i fönstren så kommer Julkänslan ♥

  *gillar Hildas Hem på Facebook, följer på Bloglovin. gillar barntavlor.se på Facebook.

  Elisabeth Öberg - oberg_lisa@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Men JA!! Äntligen!! Tävlingen som jag har väntat på, längtat efter och hållit utkik efter!! Lycka!!
  Jag tar 2 lotter!
  Bästa sättet att få julstämning.. Gör en heldag av det: Sätt på underbar julmusik, städa fram alla julprylar, efter att det är pyntat fint så bakar vi lite pepparkakor med barnen och sen avslutar vi med en julfilm/julklassiker under en filt! Ev. till lite glögg/varm choklad. MYS!
  (Och om man hinner, så går man ut och leker lite innan den varma chokladen, så är den ännu godare sen!) :)

  SvaraRadera
 6. Gillar på FB. Båda dina sidor.
  Bästa julmys är en massa massa ljus.
  hannamansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Baka pepparkakshus och lussebullar med barnen lyssna på julmusik och tända massa ljus, julen är familjens tid, <3 gillar barntavlar på fb sen länge! :)

  Maaalin_46@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Ljus, ljusstakar, pepparkakshus, baka, göra apelsiner med nejlikor, tänd brasa, o jul belysning, gran o massa paket.

  Gillar sen innan ugglans på fb, carro barro men gillar din nu.
  caroline_bjarnevi@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. * 2 lotter

  *För att få julstämning ska det vara lite lagom av allt...lite städat, lite julpynt, lite julgodis, mys i soffan i myskläder framför en film med ett barn under varje arm.

  *Gillar barntavlor.se på fb

  Mirjam Svanerö /msvanero@gmail.com

  SvaraRadera
 10. För mig är det ljusen som brinner och sen gärna doften av nybakat, pepparkakor och lussekatter. Sen är det lugnet man längtar efter och gärna lite pirr i magen inför julafton

  Tävlar med 2 lotter, gillar redan:)
  Anneli allili97@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Riktigt julstämning blir det runt första advent när man tänder alla stakar och stjärnor i fönstrena. Sen tänder man MASSOR med värmeljus. då flyger julstämningen över en =)
  Gillar på FB (2 lotter)

  SvaraRadera
 12. Mycket ljus och julbak i form av lussebak och pepparkakor, tillsammans med julmusik är julstämning för mig. Har gillat på facebook sen långt tillbaka :) Så två lotter. Ha en bra dag.

  ahlgrensbilar@gmail.com
  / Jennie Johansson

  SvaraRadera
 13. Jag har gillat barntavlor.se på facebook. Och gillar jo dig på facebook och bloglovin :D

  Noget af det mysigaste är at samle hele familien, for eksempel lørdag aften i december, omkring et spil kort med glögg alle kan drikke och varme æbleskiver med sylt.

  SvaraRadera
 14. Hej!

  Bästa julstämningen infinner sig alltid antingen tidig morgon eller på kvällen när hela familjen (min käre make, och mina två älskade döttrar) samlas i soffan. Vi tänder en brasa och en massa värmeljus, och så sitter tätt tillsammans och tittar på julkalendern på TV. Lucköppningen blir den stora grand final! ;)

  Tävlar med två lotter (gillar Hildas hem på FB (Malin T Frisell) samt lämnar kommentar)

  Kram Malin
  (Mailar min e-postadress)

  SvaraRadera
 15. Julstämmning för mig är givetvis en tänd julgran, men oxå att kunna åka pulka med sonen ute i snön.. ingen snö=ingen riktig julkänsla!! :)

  Jag tar 2 lotter, gillar redan både barntavlor och hildashem på facebook :)

  SvaraRadera
 16. Glitter i dörröppningarna, julmusik, gran, julpynt, ljusstakar, doften från pepparkakor som står i ugnen och doftljus som luktar kanel.

  Gillar både Hildas hem och barntavlor.se på FB= 2 lotter.

  Marie-Louise, marie-l.hansson@spray.se

  SvaraRadera
 17. Josefin Fjellman06 december, 2012

  För att få julstämning julpyntar jag hemmet. Och att koka knäck höjer också julstämningen.
  Jag gillar barntavlor.se och hildashem på fb (Josefin Fjellman)

  fjellmanjosefin@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Pepparkaksbak med massa tända ljus och bra adventsmusik i stereon, det får iallafall mig i julstämning! :-) Gillat på FB å håller tummarna för att jag vinner en familjekalender!! ;-)
  karin_andersson79@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Varför inte bjuda på glöggkväll med dina närmaste vänner och titta på favoritadventskalendern från barndomen. Det måste ju ge jukänsla om något!

  Jag gillar redan överallt jag kan ;)Såklart!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 20. Snön är väl det som ger mest julstämning, så det är ju underbart just nu! Men den kan man ju inte råda över... Glögg, julmusik, adventspyntet allt är lika mysigt. Jag brukar dra upp en liten gran och plantera i kruka med mossa omkring och sätta på bordet. Det ger lite extra julkänsla!

  Gillar redan på Fb så jag tar två lotter då:) //Sofia
  osss73@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Julstämning för mig är när hela släkten är samlad och sitter med näsan i varsin bok, dricker te, äter pepparkakor och då och då delar med sig av en klok tanke eller ett roligt citat från julklappsböckerna. Så för att skapa detta måste jag helt enkelt samla ihop dem igen och tända en brasa i kakelugnen så kommer resten av sig själv :)

  Tar två lotter och håller tummarna!

  SvaraRadera
 22. Jag vill vara med och tävla. :)
  Jag tycker julstämningen kickar in så fort man julpyntat, men sen när det är dags för julbaket och speciellt julgodis då blir jag i julstämning. :)

  Gillar redan på facebook båda.. å följer på bloglovin med. Emely Tuväng

  emely_tuvang@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. En lott: Julstämningen hos mig kommer så fort jag tar fram ljusstakarna i fönstren. Det är så mysigt ljus! Sen tänder vi alltid extra mycket ljus och dricker glögg/must till julmusik.

  johannavictoria_@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Julstämning för mig är att gå upp lite tidigare på morgonen och tända alla stjärnor när det fortfarande är mörkt ute,se hur snöflingorna dinglar ner från en klar himmel, koka varm choklad till barnen och tända ljusen, lite julmusik på, och doften sprider sig av apelsin och Hyacinter i huset, Väcka barnen pussa deras små pannor och se lyckan när de vaknar och springer ner för trappan till julkalendern då de räknar ner dagarna till Julafton! <3
  Jag gillar även på FB!
  Och hoppas givetvis på att en fin tavla får flytta hem
  till familjen Jacobsson!

  Kram från mig, ha en fin Torsdag kära du!

  SvaraRadera
 25. Julstämning ,ljus, julpynt ,stjärnor,hembakat julgodis, saffransbullar/sockerkakor/saffransgrottor o mata alla fåglar utanför köksfönstret.
  Gillar barntavlor o Hildas hem
  2 lotter Mvh Annica Johansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annica Johansson mittoliv@hotmail.com

   Radera
 26. Tända ljus,julmusik.var med fam .istället för att stressa runt . Ej ha dåligt samvete att man inte hinner med en massa pyssel.
  gillar på fb.är 2 lotter.
  mvh Annelie ,annelieros@live.se

  SvaraRadera
 27. Mitt bästa tips för att skapa julstämning är att sätta på bra, gammal amerikans julmusik, värma lite glögg på spisen och tända några ljus. Sedan sätter jag mig bara i soffan eller var det kan vara med min man och tar det lugnt. Blandningen mellan det man hör, luktar och ser tillsammans med lite glöggsmak i munnen är oslagbar.
  Jag prenumererar på bloggen på Bloglovin, så det blir väl två lotter.

  SvaraRadera
 28. Jag kniper två lotter!
  Julstämning för mig är när man kan ta med barnen ut och åka pulka samtidigt som det faller ett lätt snöfall. Vuxna får lite värmande glögg, samtidigt som man hör barnens ljuvliga skratt i pulkabacken. Sen går man in och sätter sig vid den öppna spisen och dricker varm choklad äter ljummen lussekatt och bara njuter !! Härliga härliga jultid =)

  annelienilsson78@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Jag är mammaledig med min tiomånaders dotter. Att det är hennes första jul gör allt mysigt!! Men mysigast är nog en lördag när pappan är ledig, vi tar en utflykt till gamla stans eller sigtunas julmarknad. Kommer hem, tänder ljus och äter lussebullar och dricker varm choklad :)

  1 lott :)

  SvaraRadera
 30. Ljus, fina julblommor, glögg, paketinslagning, julmusik. Det finns så mycket! Men det bästa av allt är väl att bara samla sina vänner/familj och dricka glögg och käka julgodis. Då kommer man verkligen i julstämning.

  SvaraRadera
 31. Julstämning för mig är när hela familjen samlas på kvällen dagen före julafton. Julskinkan tas ut ur ugnen varm och färdiggrilljerad!Sen provsmakas den varm på vörtbröd tillsammans med en kall julöl och en liten nubbe med snapsvisor därtill! En tradition som återkommer varje år!
  Jag gillar redan, så två lotter blir det väl då! Kram Annika

  SvaraRadera
 32. Två lotter tack :-)

  Gillar på Facebook (barntavlor.se, mitt namn Camilla Wihlborg)

  Julstämning;
  den kommer ju inifrån så jag försöker få mig själv att koppla av.... som idag; minus elva grader, snön lyser vit - jag har tänt lite ljus och dricker chaite. Blir lugn och harmonisk - och då kommer julstämningen av sig själv tycker jag :-)
  Vi klär julgranen på lillejulafton, när doften av gran sprider sig och vi tänder den - DÅ är stämningen på topp ♥

  SvaraRadera
 33. Erika Karlsson06 december, 2012

  Den bästa julstämningen för mig är när hela familjen på julaftonens morgon samlas kring frukostbordet. Vi äter gröt & skinksmörgås, tänder ljus och i bakgrunden skrålar Tommy Körberg från en gammal LP skiva som nästan mest brusar - då är det riktig julstämning för mig och min familj. Två lotter paxar jag! Hälsningar Erika

  linnea.erika.marie@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Mitt bästa tips för julstämning är att på kvällen vid natting läsa julsagor högt för barnen och prata om julen, tomten och hur lång tid det är kvar till jul, och att det säkert kommer att snöa ännu mer tills imorgon. Givetvis är adventsljusstaken tänd i fönstret under kvällen och natten och ger ett dovt sken till det annars mörka rummet.


  Två lotter vill jag ha, jag gillar redan Barntavlor på Facebook och jag hoppas vinna en Ugglans familjekalender, för få har nog en mer ostrukturerad vardag än oss, vi skulle verkligen behöva få allas aktiviteter på pränt.

  Hälsningar Andrea Svensson
  andrea.sandell@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Kul med lite tävling. Ljus och apelsiner med nejlikor då är det stämning. Gillas på Facebook. Ha en bra dag. Kram Anna

  SvaraRadera
 36. Gillar redan båda sidorna på FB :) Det måste man ju göra så man inte missar något!

  För att få riktig julstämning så spelar jag julmusik och självklart måste det vara vitt ute, så man riktigt känner att nu börjar det närma sig jul :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 37. För att citera vår 3-åriga son när han stod nedanför vindstrappan och fick syn på adventsljusstakarna som jag och maken bar ned från vinden till första advent.

  - "Jaaaaaaa, julafton!"

  Jag tycker att så snart man bytt ut de vanliga fönsterlamporna mot stjärnor och ljusstakar, samt gardinerna mot juliga textilier så har man kommit en lång bit på väg.

  Sen lägga lite extra krut på att piffa till entrén med en fin krans, julbock, lyktor och granris på trappsteget.

  Välkomnande och juligt!

  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 38. Jag vill vara med! Tar 1 lott. Bästa julstämningstipset: Stressa mindre, drick glögg, ät pepparkakor och mys med familjen. Och glöm inte leka i snön!
  Ha et fint!
  Ullis

  SvaraRadera
 39. Gløgg og masse lys! Og for min egen del er alltid EM/VM i håndball obligatorisk adventskos ;)

  Så da tar jeg 2 lodd :)

  SvaraRadera
 40. Alla ljusstakar och granen tända, tända ljus i varenda vrå och julmusiken på högsta volym medans jag bakar med min son <3 DET är julstämning om något.

  Gillar barntavlor på facebook :)

  SvaraRadera
 41. hej,
  2 lotter för mig. Det bästa sättet att komma i julstämningen är snön, tyvärr kan vi ju inte påverka det själva utan får njuta av att vi fått det just i år. Annars tycker jag att julmarknader (av det bra slaget) ge mig rätt stämning.

  God Jul!
  Malin

  SvaraRadera
 42. Gillar barntavlor på FB: Pernilla Henningson

  Julstämning är att sätta på julmusik och tända ljus, gärna ett doftljus som luktar jul.

  SvaraRadera
 43. En lott.
  Mitt bästa jultips måste vara att slå in en leverpastej och gå ut i stallet och hälsa på stallkatterna. Pynta med glitter och ge dem en rejäl munsbit var! Då känner man sig som en liten gårdstomtenisse, underbart!

  SvaraRadera
 44. För mig är nog dofterna och alla ljusen julstämning. :)
  Julbaket bidrar med den riktigt härliga julkänslan medan ljusen skänker det där mysiga lugnet.
  Att få slå in alla julklappar är också något jag älskar att göra..det bästa som finns är att ge vänner och familj sådant som man vet att de behöver och blir glada av.
  Så om jag har turen denna gång att få vinna så kommer min älskade mamma att få den fina familjekalendern. Och har jag ännu mer tur så kommer även vårt hem att prydas av min absoluta favoritkalender som ju hjälpt mig ur nöden så många gånger tidigare! ^^,

  Jag gillar Barntavlor på Facebook (med namnet Marie Öberg) sedan tidigare och delar tävlingen där. :)

  SvaraRadera
 45. Jag glömde skriva att jag tävlar med två lotter. :)

  / Marie

  SvaraRadera
 46. Två lotter vill jag ha!

  Det finns så mycket egentligen, men något vi gör varje kväll nu är att tända lite ljus & mysa ner oss i soffan för att se julkalendern, hela familjen. I fönstren lyser såklart stjärnorna. Så mysigt! <3

  Gillar redan barntavlor.se på facebook!

  Mailar min adress.

  SvaraRadera
 47. Jag tar två lotter!
  Jag gillar både Hildas hem och barntavlor.se på facebook, och ska ge mitt bästa tips för att skapa julstämning:

  Glögg, russin, mandel och skumtomtar tillsammans med familj och goda vänner. I bakgrunden spelas julmusik och stjärnan lyser i fönstret och adventsljusstaken är tänd på bordet.

  SvaraRadera
 48. Jag har ju inte fb så jag tar bara en lott.

  Min heta tips för julstämningen är Michael Bublés Christmas skiva. När vi sätter den här igång så tändes ljus, det kokas te och vi får lust att baka.
  Kram

  SvaraRadera
 49. Hej!
  Jag försöker göra vardagssysslor och situationer lite mer mysiga vid jul. Min havregrynsgröt kokar jag med 1tsk pepparkakskrydda och vips känns frukosten varmare, mysigare och juligare. Min morgonfil strör jag några saffranskorn över och detta förgyller både smak och utseende. Att sedan ta sig tiden att njuta av god mat, värme och tända ljus efter att ha varit ute i den bitande kylan ökar mysfaktorn mycket!

  Jag har gillat på alla ställena och tar mig därför friheten att se mig som ägare till 2 lotter!

  Önskar en God & Mysig Jul!
  Marlen
  marlen.o@telia.com

  SvaraRadera
 50. 1 lott!

  För att skapa julstämning så brukar jag julpynta i stallet med äpplen,röda sidenband, knäckebröd och hästen föredrar också sitt röda mickey mouse täcke på natten. Det är julstämning för mig verkligen. Så mysigt när vi haft gäster då vi tagit ut alla till stallet och lagt ut fårskinnsplädar på pallar, tänt lyktor och druckit glögg samt pepparkakor medan hästarna knaprar i sig sin havre. Detta är det bästa med julen :)

  Hittar inte var jag ska skriva min mail så får hålla utkik om vem som blir vinnaren!
  God jul!

  SvaraRadera
 51. För att skapa julstämning krävs dofter. Och dofter som påminner mig om jul är avklippta gran- eller tallkvistar i en vas. Glögg som står över öppen låga, där alla är välkomna att ta en klunk eller två. Ljus som doftar gran, kanel eller vanilj.
  Julstämningen ökar också om man engagerar hela familjen i julstöket. BAKA tillsammans. :-)

  Jag tar gärna med mig två lotter härifrån, eftersom jag gillar Hildas hem på Facebook sedan länge. :-) Kram, Cissi

  SvaraRadera
 52. Hej!
  Bästa julstämningen får vi genom att spendera halva dagen i pulkabacken för att sedan frusna inta varmchoklad, pepparkakor och lussekatter framför en go brasa.. Julmusiken är självklart på i bakgrunden. :}

  Går in och gillar på FB direkt såklart så att även jag har två lotter.

  //Veronica

  SvaraRadera
 53. Deltar med följande lotter:

  1 lott:

  Julstämning skapas med julmusik av det bästa
  och barnens hemmagjorda pynt som slår det mesta.
  Dofter hör till, bak, godis och granris inne,
  och bäst av allt ett speciellt lung i var och ens sinne!

  1 lott: Gillar x 2 på FB (Kristiina Söderström) och följer på bloglovin'.

  Ha en fin dag!
  mvh Kristiina.
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 54. Vitt och snö, glöggdoft, tända ljus och att tillsammans sitta och pyssla med paketinslagning =)
  2 lotter
  linda@lindaeriksson.com

  SvaraRadera
 55. Jag deltar jättegärna med 2 lotter! :)

  Mitt bästa tips på att skapa julstämning är: Julklappsinslagning med julmusik (på låg volym, eftersom detta oftast görs mitt-i-natten, då alla andra sover...) och massor av levande ljus, såklart!! Och så gärna en varm kopp te med hemmagjort julgodis till! ;)

  Gillar såklart både Barntavlor och Hildas hem på FB! :)

  SvaraRadera
 56. In med pepparkakor i ugnen, glöggen på spisen, på med bästa julskivan och tänd massor av levande ljus!

  2 lotter.

  SvaraRadera
 57. Självklart vill jag vara med! Jag gillar Hildas hem på Facebook och följer dig med blogloving. Mitt tips är massa tända ljus och krypa upp i soffan under en filt och njuta av varm choklad och lussebullar. Självklart ska det vara en polkagris käpp i chokladen.

  SvaraRadera
 58. Gillar & gillar!

  Dofterna, smakerna, minnena,musiken, skenet från julbelysning och blockljus och att göra små pyssel coh julgotter udner hela december med lilel sonen.

  SvaraRadera
 59. Jag är gärna med och tävlar,och mitt bästa tips för att skapa julstämning är att lyssna på jul musik. Baka pepparkakor, lussebullar och annat gott julgodis som knäck. Glöm inte att dricka julmust och tända en massa ljus för att få den där rätta känslan och avsluta med att pynta hemmet med en massa glitter, jul prydnader och vackra skålar med dina godsaker inuti.

  Gillar Hildas hem på FB (Sanna Kaakinen)
  Gillar Barntavlor på FB (Sanna Kaakinen)
  Följer dig på bloglovin sedan tidigare.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. Så kul med tävling! Jag vill såklart vara med, och mitt bästa snabbast tips är att sätta nejlikor i några apelsiner och knyta ett fint band runt om, vackert och väldoftande pyssel som är så förknippat med julen! Jag gillar ju redan på google, facebook och bloglovin' samt barntavlor... men jag länkade från min blogg denna gång så jag hoppas att det blir två (2) lyckosamma lotter! Sandra

  SvaraRadera
 61. amanda_sigfridsson@hotmail.com07 december, 2012

  nejlikor i apelsiner, vilken doft! och sen titta på en mysig julfilm! gillar på fb oxå!

  SvaraRadera
 62. Sjunga julsånger i kyrkan!

  Har varken blogg eller facebook, men är gärna med och tävlar med en lott...

  -Hedvig (fint namn på tavlan på bilden... :-)

  (mailar min adress)

  SvaraRadera
 63. Gillar på FB så jag tar två lotter.

  Det som får mig att känna julstämning allra mest är när julgranen får komma in och kläs. Den doftar så gott och det blir så mysigt med ljusen. Då är julafton nära....

  SvaraRadera
 64. Gillar barntavlor och Hildas hem på FB.

  Jag och dottern har som tradition att klä julgranen kring första advent för att få njuta av den länge. Julmusiken spelar i bakgrunden och vi fikar julmust och pepparkaka när vi är klara.
  Tända ljus, knäck och hyacinter får mig också i julstämning.
  En annan tradition är att baka pepparkakor med dottern och min syster och hennes barn. Det ska vi göra idag!

  Tar alltså 2 lotter!

  Julkram från Mia
  alex.mia.steffee@telia.com

  SvaraRadera
 65. Det är så mycket som skall fixas för att jag skall känna den rätt julkänslan. Det är vägen fram till julhelgen som är den underbara, när man ser hur hemmet blir julfint :)
  Men mitt bästa tips är att VARA UTE I GOD TID med att baka, pynta och fixa så att man verkligen har tid att njuta av alla dofter, smaker och ljus tillsammans med nära och kära :)

  Gillar hildashem på fb :) så 2 lotter!
  Tack för en underbart vacker och inspirerande blogg!

  Varma julhälsningar Maria (maria@kilbrandt.se)

  SvaraRadera
 66. Stanna upp och njut med familjen bland tända ljus och juliga dofter och smaker. Baka med barnen, skratta och mys lite extra :-)

  Jag tar 2lotter (gillar på fb).

  Kram Lina

  SvaraRadera
 67. Jag gillar och delar tävlingen till min face book. Jag har gillat din face book (blogg), har dig på blogloving, jag gillade inlägget där, jag har gillat dina tavlor.

  För att få julkänslan så lägger jag ut massor av röda äpplen i trädgården till djur och fåglar,jag fyller på fågel-automaten med solros frön, jag älskar att titta när alla vilda djur blir glada vid jul. Självklart ska vi tänka på dom varje dag hela året, det är jätte mysigt att ha glada rådjur nära utanför fönstret som har svårt att hitta mat vid denna årstiden.

  nettan.klar@gmail.com
  anette meg carlsson

  SvaraRadera
 68. Camilla Danielsson07 december, 2012

  Jag försöker köpa julklapparna och julkläderna i god tid så slipper jag stressa med det!
  Har 4 underbara pojkar och för att få riktigt mysig julstämning så julpyntar vi gemensamt, hänger upp "nalletåg skylten" på ytterdörren (inte den snyggaste kanske men barnen älskar den!) tänder en massa ljus, använder mycket kuddar och filtar i soffan. Bakar lussekatter, pepparkakor och gör massa julgodis, tillsammans så det blir inte alltid så vackert ;)
  Klär garnen ihop och hänger upp allt charmigt julpyssel som släpats hem från dagis genom åren.
  Älskar julen och allt där till!
  Men det ALLRA viktigaste är att vi får vara tillsammans med min familj, umgås och mysig! Det slår allt!!!

  Tävlar med 3 lotter!

  SvaraRadera
 69. Mitt bästa julstämningstips är ljus, massor med ljus! Och te, väldigt mycket te. Så får jag myspys-julstämning!
  Självklart snor jag åt mig två lotter, har gillat både Hildas Hem och Barntavlor på fejjan sedan lääääääänge :) (Maria Jimrell, heter jag ju där då)

  Nu håller jag alla tummar jag har för en finfin vinst!
  Ta hand om dig och ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 70. Jag tar två lotter då jag gillar barntavlor.se och Hildas hem på facebook sen innan. Mitt bästa tips är att få det att dofta jul. Lite granris gör susen. Ett annat trix är att ta lite kanel på en spisplatta och vrida på en snabbis, det doftar ljuvligt. Sen funkar ju alltid hyacinter oxå. Eller varför inte allt på en gång. Inget får mig att komma i stämning som dofter.

  MVH
  Kim
  kimsan_@hotmail.com

  SvaraRadera
 71. Åååå vilken trevlig tävling, den vill jag vara med i!!!
  Julstämning får jag när jag går på mysig julmarknad (löfstad slott) som är en familjetradition sen ca 30 år tillbaka i mitt liv - utan den är det svårt att känna att det snart är jul!! Men hemma tycker jag det är mysigt att pynta lite men jag vill inte riktigt julpynta fören det närmar sig julafton så innan dess pyntar jag bara med ljus i fönstren och adventsstjärnor....detta år kommer nog bli lite speciellt, lilla dottern är två år nu och förstår allt - kommer bli/är extra mysigt att få göra det juligt för henne!!! Hoppas hoppas på vinst och på en riktigt mysig jul!!

  God jul! (I förskott) och just det, två lotter till mig //Denise

  Www.rumpetuss.blogspot.com - deniselindberg@gmail.com

  SvaraRadera
 72. Julmusik , pepparkaksbak och tända ljus är julstämmning för mig.
  /Katarina
  kasoderman@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Det mysiga med julen är lugnet, förväntan och glädjen i att få vara tillsammans med dem man älskar allra mest! Ljus, god mat, glada barn och en vacker julgran gör dagen oslagbar!


  Har två lotter med i spelet!

  / Veronica, Örebro

  SvaraRadera
 74. Julstämningen fixas fort med många små minigranar i vrårna , stora vackra stjärnor i fönstren och julmusik i stereon. jag deltar med en lott eftersom jag redan gillar dig på fb! Kram Emelie

  SvaraRadera
 75. 2 lotter!
  Gillar på facebook.
  Julpyntar tidigt, så det blir så mysigt som möjligt! =) Tänder kanelljus & dricker glögg!
  josefine_ahman@hotmail.com

  SvaraRadera
 76. Jag vill så gärna vara med. Och mitt bästa tips för julstämning är nog - Familj, glögg, midnattsmässa och riktigt bra julmusik. Sen är jag hemma iallafall :)

  SvaraRadera
 77. Jag gillar så kalrt på Facebook och kommenterar här, så två lotter, tack!

  Mitt råd för julstämning:

  Nu tändas tusen juleljus
  på jordens mörka rund.
  Då sitter jag i mitt pyntade hus,
  och vilar mig en liten stund.

  Amaryllis, ljus och kanel-te,
  gör att jag mår bra.
  Ingen stress om jag får be,
  nä, julefrid vill jag ha.

  Sänk alla måsten och tvång
  och sätt dig ner och njut
  Vintern, den är mörk och lång,
  den verkar aldrig ta slut!

  Samla din familj eller vänner,
  koka kola eller baka nåt gott.
  Då snart du julstämning känner,
  när ni en stund tillsammans fått.

  SvaraRadera
 78. Bästa tipset för mig är att köpa ett datumljus och tända det varje frukost och äta i skenet av stearinljus. Det skapar en skön och lugn början på dagen och markerar liksom att vi går mot helgerna. Det kan ju vara vilket ljus som helst, men för oss funkar datumljuset bra då man påminns om att tända det varje dag i och med att man ska bränna bort dagens datum.

  SvaraRadera
 79. Jag tar gärna 2 lotter henrietta.winell@telia.com
  Mitt bästa råd är ljus och mys. Tänd ljus och sitt och mysa och stressa inte så mycket!
  //Henrietta

  SvaraRadera
 80. God lördagsmorgon!

  Det som gör att jag går i "dvalemodus" är nog tända ljus...pretty much över allt!
  Plocka undan störande skrot, sätta sig gott tillrätta i soffan med familjen, nåt gott o äta/dricka o bara vara ilag. Prata, se film, sova, fika c",)

  Ut i naturen med familjen eller på tur med hundarna...låta tankarna flyga o suga in energin, DET er lugnande o bege sig ut o plocka in det som ska arrangeras i julgrupper, lulpynt eller varför inte ta med fikat eller lunchen ut!! Satsar på 2 lottet!

  ha en fin dag, klem Anna

  SvaraRadera
 81. Bästa tipset är att stiga upp tidigt på morgonen när d är mörkt o tända em brasa o en massa ljus o pussa på dottern dom lärt sig åka gåstol!!!
  Satsar på 2 lotter.
  lindutten_80@hotmail.com
  Kram!

  SvaraRadera
 82. Mitt bästa tips för att skapa den rätta jul känslan hemma hos oss är att tända en massa ljus i alla mina röd ljusstakar från olika loppisar, men även baka lussebullar, pepparkakor o en massa julgodis. 2 lotter blir det för mig.

  God jul. Kram Sanna.

  SvaraRadera
 83. I hemmets varma vrå en känsla man vill väcka,
  där alltifrån ett tänt ljus till lite mossa kan räcka.
  Men min jul den startar med så mycket mer, och det tror jag den gör hos många fler.
  Snöknarr, stjärnhimmel och herr Jöback såklart,
  och en massa godis som fyller alla fat.
  Lägg sedan till ljus, gran doft och vackra paket,
  vad som finns i dem är det bara tomten som vet.


  Gillar redan på facebook så jag vill gärna ha 2 lotter :)
  Mvh Margona Strömberg
  maggan_20@hotmail.com

  SvaraRadera
 84. Vill gärna vara med!
  Mitt bästa tips för att skapa julstämning är att skaffa små barn! Det är dom som gör att det blir roligt att baka pepparkakor, pyssla ihop julkort, spela spel och umgås!
  Gillar barntavlor.se på FB sedan tidigare så jag har 2 lotter!
  MvH Tesse (therese.algo@gmail.com)

  SvaraRadera
 85. Åhh barntavlor.se! Har beställt julklapp till min nyfödda därifrån :)

  2 lotter - svarar och gillar både Barntavlor & Hildas :)

  För den perfekta julstämmningen så värmer jag lite glögg, tar fram pepparkakorna, tänder ljus och myser eller pysslar med barnen - då är det som bäst!!

  Ha en underbar andra advent!
  Mvh Malin, marusska78@hotmail.com

  SvaraRadera
 86. Julstämning för mig är att bara göra saker som jag tycker om, mysa med familjen med tända ljus och sprakandet från kaminen! Ingen stress och julklappsinköpsrusch tack!

  2 lotter, gillar redan både Hildas hem och barntavlor på fb!

  /Linda
  theosmamma2010@hotmail.com

  SvaraRadera
 87. Hej! Jag tar 2 lotter :)
  Mitt bästa jultips är att hänga upp julstjärnor i fönstren och börja äta tomtegröt till frukost, då känner man att julen är nära!

  Kram Nickie

  SvaraRadera
 88. En lott.
  Nystädat med såpskurade golv, granens utanför ytterdörren & i en bytta mitt i huset, röd/vit duk på bordet och tända ljus på kvällen. Knäck ien stort fat.

  SvaraRadera
 89. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 90. en lott till mig.
  Mina fina hemvävda julmattor, en massa tända ljus, barnaögon som tindrar, glögg och julgodis och min älskade familj
  hoppas på tur
  kram lolla
  nor@live.se

  SvaraRadera
 91. Härliga barnskratt runt omkring sig och massa julmusik och doften av nejlikor i apelsiner och kanel i tomtegröten på morgonen, tända ljus och en vit gran på gården som lyser och full av snö <3


  Emeliejakobsson@live.se 1 lott

  SvaraRadera
 92. Två lotter :)

  Mitt bästa tips för att skapa julstämning måste vara adventsljusstakarna. Jag kommer fortfarande ihåg hur mysigt jag tyckte att det var som barn, när jag vaknade tidigt på morgonen och ljusstakarna lös (mamma hade jämt EN tänd om natten). Så så snart det börjar blir mörkt och jag tänder våra ljusstakar så kommer jag i julstämning :)

  SvaraRadera
 93. Heidi Månsson11 december, 2012

  2 Lotter :)

  Bästa sättet för oss att känna julstämning är när vi sjunger massa julsånger tillsammans samtidigt som vi julpysslar och julbakar. Då blir stämningen på topp och de luktar jul i hela huset ;)

  Håller tummar och tår för en vinst :)

  God Jul !!

  SvaraRadera
 94. Jag tycker att en god julstämning är när man får på julmusik ifrån Tommy Körberg, tänder adventsljusen, sätter sig i soffan med pyjamasen med en stor kopp kaffe och bredvid soffan är det hemmagjorda pepparkakshuset och doftar ljuvligt.

  God Helg och god fortsättning

  /Karin

  karinholmark@hotmail.com

  SvaraRadera
 95. två lotter.

  Bästa julstämningen fixar jag genom att tända ljus, ha apelsiner med nejlikor på bordet och upphängda lite här och var och så glögg och pepparkakor till det.

  Gillar redan på fb. Kram och ha en fin vecka. Cecilia
  larssontirri@yahoo.se

  SvaraRadera
 96. Jag tävlar med 2 lotter:)

  Tips på julstämning är massor av tända ljus men eftersom jag har småbarn så är det lite farligt just nu eftersom de inte kan låta bli någonting:) så därför tipsar jag om elektroniska värmeljus och blockljus. Samma goa julstämning men mindre risk för skador på små fingrar.

  jcsvard@hotmail.se

  SvaraRadera
 97. Jag tävlar med två lotter, men helst inte om första priset utan jag vill vinna en familjekalender :)

  För att skapa julstämmning sätter vi på julmusik, tänder lite ljus, adventsljusstakar och julgranen. Sen dansar vi omkring och sjunger. En annan bra sak för julstämmningen är att slå in julklappar.

  SvaraRadera
 98. 2 lotter!

  Jag tycker att det bästa sättet att komma i julstämning är att ha små glöggkvällar och vardagsmingel. Tänd ljus, mys i soffan, julmusik, varm glögg, pepparkakor och julkola och lite choklad =)
  Sen lite trevligt sällskap på det så infinner sig julstämningen snart...

  SvaraRadera
 99. Julstämning för mig =
  Tassa upp tidig julaftonsmorgon, tända alla stearinljus, lite ljuv julmusik i bakgrunden och en kopp kaffe och inta lugnet..... innan det är dags att träffa stora familjen med mat och klappar!!
  Jag norpar 2 lotter... och önskar Dig en härlig tisdag <3!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 100. Mitt bästa julstämningstips är tända ljus, glögg och lussebullar under en filt i soffan, omringad av nära och kära!

  gillar barntavlor.se på fb (Eriika Öhman Lindahl)

  eriika.o.lindahl@hotmail.com

  SvaraRadera
 101. Om jag ska välja ett enda bra tips för den rätta stämningen så är det att göra så att huset doftar av jul. Ta in gran(ar), baka pepparkakor, pynta med hyacinter, drick glögg, stoppa nejlikor i apelsinerna... Och om tiden inte räcker till, fuska fram känslan med doftljus!

  Två lotter tack (bloglovin).

  SvaraRadera
 102. Jag vill gärna tävla med två lotter =)

  Mitt bästa julstämmningstips är ljus, ljus, ljus och ännu mera ljus !!!!!

  KRAM Karoline

  SvaraRadera
 103. Julstämning för mig är när man slipper stressa och förbereder för att just slippa det. Även dofter i form av pepparkaksbak och glögg är ganska viktigt. Men även gemenskap med sina nära och kära.

  Jag gillar ju redan och tar 2 lotter tack

  Kram Teres

  SvaraRadera
 104. Mitt bästa tips en klassikern; massor med tända ljus.

  Har gillat på bloglovin'

  --> 2 lotter

  phebles_90[snabel-a]hotmail.com

  SvaraRadera
 105. Ljus, glögg, musik och pyssla lite efterhand utan stress under hela adventstiden. Skurna pepparkakor som är enkla sprider härlig doft och så fuskar man med lite doftljus med. Härligt!

  Gillar båda på Fb. Anna Larsson
  vänliga vinterhälsningar
  allatidersanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 106. Tar två lotter då jag gillar dig på FB samt barntavlor.

  Hos mig infinner sig julstämningen redan tills första advent då vi alltid bjuder in vänner och släkt på julmys med glögg. Redan då är allt pyntat och klart, tomtar och allt... så stämningen kommer med vänner, glögg, blommor och bak. Jag har under hela julen blommor som går i rött och vitt, så härligt med hyacinter, tulpaner, azaleor samt amarylis i snitt och på lök. Det är också viktigt för mig med all småbelysning som jag har under julen , adventsstakar, adventsstjärnor och massor med ljusslingor av olika slag inomhus och massor ute i trädgården, all denna belysning ger ett varmt och inbjudande sken. Ytterligare ett sätt att få ännu mer stämning för mig att att kika och inspireras av olika hemsidor, bloggar samt inredningstidningar.
  Tack för din inspiration.
  God jul
  Hälsn Jenny Winberg andreasthure@yahoo.se

  SvaraRadera
 107. Pyssla med barnen är mitt bästa tips för att skapa julstämning, helst ska man lyssna på julmusik eller Astrid Lindgrens julsagor samtidigt:-).

  Gillar på FB,
  många varma hälsningar
  Åsa Peleback
  apeleback@hotmail.com

  SvaraRadera
 108. Bästa julstämningen blir det här hemma när det sakta stegras med pynt, bak och härliga dofter från runt första advent och sen mer och mer allteftersom; glöggen som drar till sig i köket, adventsstakarna i fönstren, ett nerräkningsljus som tänds varje frukost, barnens önskelistor kommer upp på kylskåpet, lite mer pynt till lucia och sen resten då julgranen tas in, som även den bidrar också med härliga juldofter. Pepparkaksbak gillar vi extra mycket eftersom vi samlar på papparkaksformar! Pyssel med barnen och julgodiset som vi gör tillsammans är toppenjulemys. Jag gillar också när vi gör julgröten. En jättemysig tid som jag njuter av varje år. Bästa tipset är nog ändå att göra det som är kul och strunta i alla 'måsten'. Vi gillar att julsofta. Det är vårt tips: julsofta!
  Gillar båda sidorna på Facebook, så det blir två lotter för mig. Kram fina Sofia!
  Ulrika/ ulrika.stahl@gmail.com

  SvaraRadera
 109. Julstämningen infinner sig då advent ljusstaken kommer fram, den med symbolerna tro , hopp o kärlek ( kors, ankare o hjärta )
  Jag tar två lotter o hoppas på tur .
  bittan4@gmail.com

  SvaraRadera
 110. En lott till mig tack.
  Bästa julstämningstipset är helt klart en vackert arrangement med de fyra adventsljusen i och några nejlikapelsiner fördelade över hela huset för den goda doften av jul

  SvaraRadera
 111. Två lotter tack :)
  I vårt hus är det mannen som fixar julstämningen, han älskar julmusik!
  Skulle vilja vinna en tavla till vårt tredje barn som nu är 5 månader, Ebbe har två storasystrar och vi behöver en grabbig tavla som inte innehåller rosa eller prinsessor!

  GOD JUL
  Carina_loven@hotmail.com

  SvaraRadera
 112. Julgran med massa pynt och ljus! Det skapar julstämning om något =)

  Gillar på fb. Sarina Fredriksson
  sarina.fredriksson@hotmail.com

  En familjekalender till 2013 måste absolut inskaffas då 2012 gett mig lyckorus med din fina kalender.

  SvaraRadera
 113. Gillar på FB. Bra julstämining får man av levande ljus och mycke umgånge med familj och vänner från när och fjärran.

  SvaraRadera
 114. Jag är gärna med.

  1, Jag tycker att det skapas julstämning så fort julstjärnor & adventsljusstaken kommer upp. Är det snö ute så är det ju ett extra plus. Fantastiskt mysig tid på året :) Speciellt sen man fick barn.

  2, Gillar på facebook - Lina Eckerström

  Ha en bra dag!
  linaeckerstrom@hotmail.se

  SvaraRadera
 115. 2 lotter =)
  Massor av ljus (gärna doftljus), hembakat, te, musik & lite granris samt en julgran är julstämning för mig!

  God Jul
  önskar
  Annalena

  SvaraRadera
 116. Frida Olsson16 december, 2012

  Ljus är viktigt så det blir det många. Dessutom tycker jag att apelsiner med nejlikor i sprider en ljuvlig juldoft i hemmet. Just dofter sprider en härlig julstämning så det satsar vi mycket på här hemma.

  Hålla mina tummar!
  Frida Olsson

  2 lotter till mig.

  SvaraRadera
 117. Vill gärna vara med, 2 lotter tack!
  Gillar Barntavlor på FB - Sandra Skoog

  Mitt bästa tips på julstämning är att gå och se/lyssna på julkonserter! Speciellt de som är i kyrkorna är otroligt stämningsfulla!

  Hoppas, hoppas.....

  MVH
  Sandra Skoog
  sandra77skoog@gmail.com

  SvaraRadera
 118. Hej

  två lotter_ gillar på fb

  Ett kväll som snabbt skapar julstämmning i vårt hus är när vi sätter upp vår julby, ett jullandskap med tomtens verkstad, en trollby, kyrkan, hästarna och släden, krubban, tomtens renar, granen som barnen dansar runt, finna hus och många små härliga figurer. Hela lanskapet fylls av ljus från husens små fönster. Barnen älskar den här dagen och kan stå länge och titta på byn. Det ger julstämmning

  mvh
  marie lindberg
  marie.lindberg@bredband2.com

  SvaraRadera
 119. Jag är gärna med in tävlingen, älskar dina motiv! :)

  1. Mitt bästa tips för julstämning är att försöka få in så mycket av naturen som möjligt. I form av blommor & granris, till exempel! Själv har jag ställt ett ljus på lite granris vilket ser väldigt mysigt ut, dock har jag inte tänt just det ljuset! ;) Dessutom tycker jag att det ska vara mycket tända ljus, det skapar en så härlig & trivsam miljö. Det tillsammans med doften av hyacinter är oslagbar!

  2. Jag gillar både Hildas hem & Barntavlor på facebook. Melinda Andersson.

  Hoppas på tur! :)

  Melinda
  melinda.andersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 120. Julstämning för mig är när hela familjen bakar pepparkakor/lussebullar/julgodis eller annat gott. Samtidigt har vi levande ljus, julmusik och röda varma färger i huset. Det är jul!
  Gillar på Facebook.
  anna.schioth@gmail.com

  SvaraRadera
 121. Att umgås med nära och kära lite extra och ägna dem som gått bort extra många tankar är att komma i julstämning för mig. Äta chokladpraliner, dricka glögg och spela sällskapsspel. När vår svarta julgran med döskalle-kulor och fotbolls-kulor tagit plats, då är julen intakt!

  Deltar med 2 lotter.
  Gillar även på facebook.

  SvaraRadera
 122. Hej,

  Vi är seriösa finansinstitut utlåning till privatpersoner, organisationer samarbetar, företag och företag i behov av ett lån.

  Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell stress eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en bra affär? Har du en låg kredit värdering och har svårt att få ett lån från lokala banker och andra finansiella institutioner?

  Vi är här för att hjälpa dig att få ett lån på 3% och ingen kreditupplysning erbjuder vi lån personlig konsolidering låneskulden, riskkapital, företagslån,
  utbildning lån, inteckning lån eller "lån av någon anledning." Men erbjuder vår metod möjlighet att ange önskad lånebeloppet, och hur länge du har råd.

  Vänligen fyll upp snabbt och skicka följande information du wiith detaljerna ..

  Fullständigt namn:
  Kön och ålder:
  yrke:
  land:
  Lånebelopp:
  Lån Varaktighet:
  Giltigt telefonnummer:
  Syftet med lånet:
  Har du appied för ett lån innan:

  Så det ger dig det lån du behöver. Allvarlig låntagaren kan få sina lån på tre dagar.
  Vi väntar på ditt snabba svar

  Herr, James Edwards.
  E-post: payless.loanfirm@gmail.com
  lån chef

  SvaraRadera
 123. God dag,
      Behöver ett lån av något slag? Vi erbjuder lån till företag, företag och individer på 2% ränta, Behöver du ett akut lån för att betala av din skuld? Vi erbjuder personliga lån, företagslån, lån från $ 10.000 - 800,000.00 USD Kontakta oss nu: rolandfinance19@yahoo.com
  med en höjd av låga räntor
  2%
  ? om
  så fyll lånet
  Ansökningsblankett och returnera
  följande information
  Fullständigt namn: ....................
  Land: .....................
  Stad: ..............
  Status: ..............
  Sex: .........................
  Ålder: .....................
  Personlig Telefon nr: ...........
  Lånebelopp: ...........
  Lån Varaktighet: .......................
  Månadsinkomst: ..........
  Yrke: ................... ....
  Ändamål: ......................... ...........
  E-post: ...................... ................
  Har du ansökt innan? .......................

  Hoppas att höra från dig
  så snart som möjligt.

    E-post Ovanstående information nu: rolandfinance19@yahoo.com

  SvaraRadera
 124. Vi erbjuder alla typer av lån (Business, Personlig, konsolidering, Bil, investeringar, etc.) @ 3% per år. Om du är i behov av detta lån helt enkelt maila oss via mail till: millerwilliamslimited1@yahoo.com
    Lånebelopp:
    Lån varaktighet:
    adress:
    land:
    Land / Stad:
    Födelsedatum (DD-MM-DD):
    Telefon (s):
    Syftet med lånet:
    Månadsinkomst:
    Email: millerwilliamslimited1@yahoo.com

  SvaraRadera
 125. Hej,

  Är du i några ekonomiska svårigheter? Behöver ett lån paraborrar dina skulder? Är du en affärsman eller kvinna som har för avsikt att utöka din verksamhet? erbjuder alla typer av lån till privatpersoner, företag och samarbeta organ som är i behov av ett lån till låg ränta på 3% kontakta oss idag för en riktig lån via email:
  royalsilverloanservices@gmail.com

  Lån ansökan

  Den sökandes namn:
  land:
  Yrke:
  Sex:
  Ändamål:
  Ålder:
  Telefon:
  Belopp som krävs:
  Längd på lån:
  Månadsinkomst:

  Herr.Royal Silver

  SvaraRadera
 126. Behöver du lån snabbt, Är du ekonomiskt ner och behöver pengar snabbt för att betala dina räkningar? Letar du efter en billig, snabb och enkel lån för företag? Oroa dig inte mer eftersom vi kan erbjuda dig lånebeloppet som du söker. kontakta oss via e-post: Pastorandrewrioloan@hotmail.com

  SvaraRadera
 127. God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda av Mr Pato Smith När jag var rip off.
  Jag är fru, Blanca Payne med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som kallas Herr, Pato Smith som låna mig ett lån av $ 100.000 i 8timmar utan någon stress.
  Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.
   
     Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
  Fru, Blanca Payne

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...