tisdag 8 januari 2013

Gör någon glad i mörkret

Peppa dina medmänniskor. Skriv ut och häng upp på kylskåpet eller på
anslagstavlan på jobbet eller Ica. Alltid gör det någon glad!

Klicka på bilden, spara ner på din dator och skriv ut.
Klipp sedan till flikarna och häng upp på lämplig plats.

Klicka på bilden, spara ner på din dator och skriv ut.
Klipp sedan till flikarna och häng upp på lämplig plats.

Klicka på bilden, spara ner på din dator och skriv ut.
Klipp sedan till flikarna och häng upp på lämplig plats.Den här tiden på året är rätt så trist. Det är mörkt ute och har man otur får man inte se solen på flera veckor. Och snart ska stjärnor och ljusstakar plockas ned och göra tillvaron än lite mörkare. Det är lätt att deppa ihop och tycka att allt är trist. Därför behöver man kompensera så mycket det bara går med andra glada, ljusa och peppande saker. Därför har jag nu gjort några nya pepp-lappar att skriva ut och hänga upp. Alltid glädjer det någon, och kan man göra en enda deppig, glad för en stund så är det ju bra.

Förra gången jag gjorde en sådan här lapp och lade ut på bloggen fick jag mejl och mms skickade till mig med bilder på lappen där de satt på anslagstavlor, arbetsplatser och till och med på lyktstolpar. Hur kul som helst att man kan glädja någon!

//Sofia23 kommentarer :

 1. Tack för det peppet, härligt!

  kram Tina The Shed

  SvaraRadera
 2. Söta Sofia!
  Du kan verkligen konsten att förgylla vår dag! Tack!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Haha, du är ju bra go du :-)!

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte se dem, än mindre för att skriva ut dem -mkt pga mitt nät =( Kan du inte maila en eller dem alla till mig? =)

  mvh Anna
  annahorsner@live.se

  SvaraRadera
 5. Vad mysig du är, jag har sparat dem och kan skriva ut dem när det behövs:) Kram Maria

  SvaraRadera
 6. VÄLDIGT bra grej om jag får säga! Skall skriva ut och sätta upp i skolan, det kan behövas :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Så fina och härliga!! Verkligen pepp i vintermörkret. Kommer skriva ut och sätta upp i köket. Du är asball! Kram och tack!!

  SvaraRadera
 8. Underbart! Så himla fina!! Ska jag nog skriva ut och sätta upp på jobbet, kan behövas som sagt.
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Pepplappar! Vilken bra ide'!!! När jag var nybliven tvillingmamma och fyrbarnsmor så satte jag upp lappar överallt här hemma.Mitt mantra var, jag är SÅ pigg och full av energi. Lite hjälpte det, jag orkade i alla fall sträcka på ryggen en stund.
  Mvh Sanna

  SvaraRadera
 10. Vad gullig du är som hittar på så mycket mysigt :))))
  Här hem brukar jag leka pigga upp mig med blommor,det funkar à l l t i d :))

  Kram Thess

  SvaraRadera
 11. Denna tar jag med mig till jobbet imorgon! Så bra idé, i otroligt snyggt utförande!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 12. Vilken alldeles underbar idé!!! Mer kärlek till folket! Kram!

  SvaraRadera
 13. Jättefina och en otroligt bra grej! På mitt gamla jobb brukade jag och en kollega skicka pepp-mail till varandra titt som tätt under dagen och det gav alltid ny energi! Så jag är helt för pepplappar! Synd bara att jag inte har en färgskrivare hemma. :)

  SvaraRadera
 14. Jättefina!!! Klart de ska synas i varenda affär :)) Kram Anna

  SvaraRadera
 15. Så härligt!!!
  Toppenbra idé!!!
  Kram/Ingrid

  SvaraRadera
 16. Så himla skoj idé och så jättefina, tack!!!!!!

  SvaraRadera
 17. Fräckt,, tack! Kram Anette

  SvaraRadera
 18. Det är en sådan bra idé! Vilken glädjespridare och jag gillar verkligen färger & typsnitt!

  SvaraRadera
 19. Tack för pepp Sofia!
  Varm hälsn Johanna

  SvaraRadera
 20. Hej igen och tack för lapparna! Så här har jag använt några av lapparna ;)

  http://mossahus-scrapping.blogspot.se/2013/01/ett-till-pa-diagonalen.html

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...