torsdag 31 januari 2013

Pyssel i kvadrat

Egon har gott om tid som han gärna spenderar i pysselrummet.


Jag har samlat på mig ganska mycket pysselmaterial under åren, för det måste man liksom ha om man ska pyssla. Det är ju hopplöst om man får för sig att göra något kreativt projekt och så tar det stopp eftersom man inte har rätt material och grejer hemma. Det är ju så typiskt!
Nu när jag har ganska mycket material och ett alldeles eget pysselrum fyllt med detta så räcker inte tiden till att göra mina pyssel. Hur typiskt är inte det?! Turligt nog håller jag på med ett roligt jobbuppdrag där jag pysslar på arbetstid, så jag får ändå utlopp för mina idéer. Dessvärre kan jag inte visa er dem ännu. Men det kommer längre fram.

//Sofia

PS. Idag är det sista dagen att vara med i min tävling om att vinna fint pysselmaterial från Make & Create. Imorgon presenteras vinnaren. Tävla här >>12 kommentarer :

 1. Hej Hilda!

  Bra blogg.
  Vart hittar du alla dina fina papper (omlagspapper)och även annat pyssel?

  Någon affär/onlieshop du rekommenderar?

  /Sarma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sarma!

   Tack, kul att du gillar den.
   Jag använder ofta gamla tapetrullar som omslagspapper och har även köpt på loppisar, men det är inte så ofta man hittar sådant där. Men annars rekommenderar jag gärna Make & Create www.makeandcreate.se, som jag just nu har en tävling ihop med. Där finns fina papper och bra pysselmaterial :)

   Ha en fin dag!

   Radera
 2. I love your colorful workspace... It looks adaroble:)

  SvaraRadera
 3. God morgon, Sofia!
  Härligt med eget pysselrum, jag har samma känsla i min studio - nästan. Men snart kommer jag få ett stoooort skrivbord där jag får plats med både dator och symaskin, gissa om jag skall ha roligt? :-)

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt drömrum! Får jag fråga, vad har du för objektiv när du tar översiktsbilder såsom den översta? Redigerar du något i Photoshop?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett Canon-objektiv EF 24-70 mm 1:2.8 som jag använt. Jag försöker att ta bilden så klar som möjligt i kameran och fotograferar på det manuella läget. Bilderna redigerar jag väldigt lätt i Photoshop genom att ställa in nivåer och mättnad.
   Här har jag skrivit ett inlägg om hur jag fotograerar:
   http://www.hildashem.se/2012/01/om-att-ge-lite-fototips.html

   Kram Sofia

   Radera
 5. Jeg glæder mig også til at få et helt eget pysselrum, hvor jeg har alt samlet. Det er en del man får samlet gennem tiderne, så det ligger lidt hist og pist.
  Du er en dejlig inspirationskilde til indretning, når det kommer så vidt....FINT :D

  SvaraRadera
 6. Vilket unberbart och kreativt pysselrum!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Å vilket härligt arbetsrum (och oj vad jag suktar över dina gamla höganäs kärl!!!), där skulle man vara lyckllig i många timmar! Väldigt trivsamt!

  SvaraRadera
 8. så roligt att få pyssla även på arbetstid. Eftersom jag är textillärare kan man väl säga att även jag har turen att få göra det.
  Ha en bra kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Vilket härligt rum! Blir pysselsugen bara av att se det ;) Tack vare ditt inlägg om ordning i tvättstugan så är det rent och prydligt i min nu :) kram Ninni

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är ju perfekt! Önskar att min tvättstuga också hade blivit ren och prydlig av mitt inlägg ;)
   Kram Sofia

   Radera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...