tisdag 15 januari 2013

Skyddande mormorsrutor

Eftersom jag själv inte har tålamod att virka är det tur att det
finns andra som är duktiga på det.


Jag har länge saknat ett snyggt mobilfodral som kan skydda min telefon från min fumlighet när jag tappar den i golvet. Men så innan jul var jag på en julmarknad här i byn och där var en kvinna som sålde fina virkade alster så jag frågade henne om hon inte hade några mobilfodral, det hade hon inte men hon erbjöd sig att virka ett åt mig efter mina önskemål. Sagt och gjort så gjorde hon det, och det blev så fint att jag blir alldeles lycklig varje gång jag ser det. Dessutom har det besparat min telefon många onödiga stötar i golvet. Snyggt OCH praktiskt är bästa kombinationen!

//Sofia


24 kommentarer :

 1. Sött, sött ett riktigt Hilda-fodral:)

  Ha en fin dag!
  //isamaja

  SvaraRadera
 2. Superfint!
  Jag är duktig på mycket men virka och sticka är inte min grej. Blir lyrisk när jag ser så här vackra alster. Önskar jag också kan hitta någon virksugen tös - har massor med ideér men ingen kunskap eller tålamod.
  Härliga färger
  kramelikram
  Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du vill ha hennes kontaktuppgifter så kan du mejla mig, hon gör säkerligen fler på beställning :)

   Kram Sofia

   Radera
  2. jag kan vara intresserad om inte någon annan vill virka.MVH Mona

   Radera
 3. Väldigt fint, min mormor 90 år har virkat sådana rutor som jag ska sy ihop till en sådan nu när du tipsat mig. Tack och Kraaaam / Pia

  SvaraRadera
 4. Så fint!! Och lilla knappen urtjusig :) Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Fint - jag kan inte alls virka eller nåt sånt, men det är som sagt tur att det finns andra som kan.
  Kram jannike

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt måste jag säga :) Kan inte heller virka, men jag är riktigt sugen på att lära mig. Tänk att virka en hel filt med mormorsrutor. Det vore väl riktig lycka så säg?

  Ha en toppendag i snöyran! Kram

  SvaraRadera
 7. Vad fint!
  Att virka är ju egentligen inte svårt alls, men man ska ha både tiden och tålamodet.
  Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, jag har testat och det är inte så svårt ... men det där med tålamodet höll inte riktigt hos mig ;)

   Radera
 8. Väldigt fint. Känns som det passar dig perfekt, Sofia! Kanske inte så kontigt i och för sig, eftersom det är "skräddarvirkat" ;)

  Ha en fin dag, kram Sofie

  SvaraRadera
 9. Mormorsrutor har jag faktiskt lärt mig att virka, konstigt nog... :) Men annars är min syster grym på detta. Hon har gjort "iphonefodral" både med rutor och vanlig virkning... Bedårande är dom!!

  Kika in på hennes blogg Änglar och damm på min länklista!!

  SvaraRadera
 10. Vad fint! Men ar det anda inte lite opraktiskt att ha mobilen i ett last fodral? For nar det ringer sa hinner iallafall jag knapt med att svara innan den andre lagt pa. Forst ska man ju hitta den i vaskan och skulle jag sedan behova oppna ett fodral sa skulle jag aldrig fa prata med naogn. Ja det ar bara en tanke som slar mig. Men det ar ju supergulligt med fodral.
  Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte faktiskt också den tanken i början, men det är det faktiskt inte. Knappen glider upp jättelätt och oftast så har jag min telefon ganska så nära mig. Har man den längst ner i väskan och tar lång tid på sig att svara kanske det är problematiskt ;)
   Ha en fin dag!
   Kram Sofia

   Radera
 11. Jätte kul grej! Mor-morsrutor passar till mycke, bara fantasin finns......Jätte fin sida dur har!

  Anna-Lena

  SvaraRadera
 12. Ååh vad fint!
  Ett sånt vill jag också ha! Och behöver!

  SvaraRadera
 13. Oooo så fin,skulle så gärna vilka lära mig att virka :))
  Kanske vore något för 2013 :)))

  Kram Thess

  SvaraRadera
 14. Jättejättefint! Ett sådant vill jag också ha... kanske får ta och virkelivirka mig ett sådant! //Sandra

  SvaraRadera
 15. Det där fodralet var så du!!! Jag älskar de virkade mobilskydden. Jag har ett vitt som jag älskar!!! Nu vill jag ha ett till och ett till.. Haha;) dom är ju så söta...och praktiska... Faktiskt!

  Underbara blombuketter, jag njuter...
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 16. Åh så fint! Ska genast ringa mormor och be att hon virkar ett så fint fodral till mig med!:)

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...