tisdag 22 januari 2013

Som om det inte vore nog

Instagram bjuder jag på lite fler bilder från min vardag.


Det finns så otroligt många forum att röra sig i på internet, det är Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Instagram m.fl. Man kan ju spendera nästan hur mycket tid som helt på det där, vilket är helt galet men samtidigt otroligt kul. Som om det inte vore nog med att Hildas hem finns på Facebook och Pinterest så har jag ganska nyligen, efter att länge försökt att stå emot, även fallit för Instagram vilket är fantastiskt kul.

Så om du av någon outgrundlig anledning skulle vilja följa mig och Hildas hem på de olika forumen finns jag här:

INSTAGRAM
Där heter jag hildashem. Här delar jag med mig av bilder tagna i vardagen.

FACEBOOK
Här får du påminnelse när bloggen är uppdaterad samt lite bilder från min vardag tagna med min mobilkamera.

PINTEREST
Här samlar jag på mig alla inspirerande bilder som jag hittar och vill komma ihåg.

//Sofia


22 kommentarer :

 1. Ja visst är Instagram roligt?! Älskar det! En bild säger mer än tusen ord och det stämmer ju. Själv heter jag @ulmavi och blandar bilder från min mat-/bakblogg och livet i allmänhet. Älskar din fina blogg. :)

  SvaraRadera
 2. Kul! Då ska jag hitta dig där! finns där jag med men är inte så aktiv riktigt än. bloggen tar min mesta tid, glömmer att fota med mobilen. lifessilverlining heter jag där också. kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Kul! Det får jag kolla in:)) Ha en bra dag. Kram

  SvaraRadera
 4. oh, så kul. det ska jag genast kolla in, jag har nyligen börjat med instagram och är helt fast :-)
  kramar ingrid

  SvaraRadera
 5. Jag har fullt sjå att hinna med alla fina bloggar, så instagram mfl får vänta...!
  Önskar Dig en härlig-vinter-tisdag!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 6. Har också fullt sjå att hinna med min blogg ,så instagram med flera får vänta .Ha en härlig tisdag .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 7. VIlken fin bild på dig, sötnos! Man får def hålla tungan rätt i mun för att koordinera alla sociala medier :) Superkul och otroligt inspirerande att få ta del av vad alla duktiga kreatörer pysslar med där "ute" :) Kram på dig goding

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk klänning!!! Du verkar ha hur många fina klänningar som helst. Jag blir så glad när jag kommer in här på din blogg och ser dem :)

  Kram Stine

  SvaraRadera
 9. Haha ja tror jag följer dig på alla (osäker på pinterest) så det är nog lite stalkervarning på mig :)

  SvaraRadera
 10. Ett tips ang Pinterest: Du kan lägga upp din bloggadress som en länk i din beskrivning via inställningarna, du behöver bara bekräfta att du är ägaren på nått sätt som jag inte exakt minns hur det funkade, då ser det iallafall ut såhär(min profil) http://pinterest.com/pooma/

  Snygg klänning förresten, gillar kragen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt försökt med det tidigare, men lyckades inte ... så jag gav upp. Man skulle lägga in metataggar i indexet och det lyckades inte. Varför kan saker och ting inte bara vara enkelt ;)

   Tack i alla fall för tipset :)

   Radera
 11. Jag följer dig redan på Insta och det är väldigt trevligt :). Å vad fin du är förresten :). Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 12. Tror bestämt att jag sytt en väska i samma tyg som den fina klänningen du har på bilden, ska maila en bild!

  SvaraRadera
 13. Vilken fantastiskt fin bild på dig! Jättefin!

  Och visst är det kul med bloggar, twitter, instagram, facebook och pinterest! Jag är beroende...det är bara att erkänna! :) Och jag följer dig lite här och var....! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 14. Hej Sofia!
  Jag har en liten konstig fråga, men har du bott i Halmstad? Har tyckt att jag känt igen dig ett tag och nu kanske jag vet varifrån i sådana fall;)
  Hälsningar Josefine
  p.s. Du har en väldigt härlig och inspirationsrik blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Josefine!

   Ingen konstig fråga alls. Jag har bott i Halmstad och pluggat och jobbat på högskolan där. Jag försöker komma ihåg alla Josefine jag kände där och jag pluggade ihop med en... Läste du MKV?

   Radera
  2. Hej Sofia!
   Kunde tydligen inte skriva några kommentarer från min Iphone så därför dröjde mitt svar;)
   Om jag inte minns fel så ledde du, jag och några till en tjejgrupp inom Röda Korset där vi träffades regelbundet och hittade på lite olika saker - stämmer det?
   Väldigt kul att hitta dig här i cybervärlden hursomhelst och som jag skrev förut så har du en fantastisk och färgstark blogg!
   Kram Josefine

   Radera
  3. Jaaa, vad roligt! Är du den Josefin! Nu väckte du minnen till liv som jag nästan hade glömt :)
   Vad kul att du kände igen mig och gav dig till känna. Jättekul! Bor du kvar i Halmstad?
   Kram Sofia

   Radera
  4. Hihi, ja jag hade också nästan glömt bort det lilla äventyret:) Jag bor i Halmstad igen efter en vända till Växjö, där jag pluggade till lärare. Har precis flyttat in i vårt nyköpta hus och trivs utmärkt som husägare. Känner äntligen att jag har plats för allt pyssel och dessutom kan utöka mitt samlande (till mannens stora förtret;).
   Kram Josefine

   Radera
 15. Älskar dessa saker jag också och använder dem på samma sätt som du. Eller, på FB försöker jag dela med mig av lite tips på andra sidor och bloggar också.

  SvaraRadera
 16. Kul med olika forum! Vilken toksnygg bild av dig!
  Kram

  SvaraRadera
 17. Nu är jag med dig både här och på Instagram!
  kram Helena

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...