fredag 1 februari 2013

Många lyckliga pysslareVilken fantastisk kreativitet ni läsare besitter. I tävlingen med Make & Create har det inkommit massor med finfina pysseltips. Jag kommer att sammanställa en del av alla de  bra tips ni kommit med i inlägg framöver, så att alla kan ta del av inspirationen.

Vinnare av presentkortet på 500 kr hos Make & Create är Elin Käll. Stort grattis!

Dessutom kommer 10 st av er att få ett tröstpris, som Helena Make & Create själv har valt ut. Dock hälsar hon att det var väldigt svårt att välja bland alla toppenbra pyssel. Men de hon valt ut som vinner tröstpris är:
Cissi, Monica, Sara, Ellen K, Jenni Bergström, Ida, Linda, Viktoria, Hanna Larsson, Johanna Stålros.

Några av er har jag adressen till men ni som inte lämnat den, var snälla och mejla era postadresser till mig på sofia@brolinform.se så ska ni få era vinster.Som om det inte vore nog så får alla mina läsare 10 % rabatt på alla varor i butiken, och där finns massor med fina pysselmaterial att välja bland. Använd koden HhFeb13 så dras rabatten automatiskt av i kassan. Gäller t o m 15 februari 2013.

Tack till alla som deltagit i tävlingen! Och även ett stort tack till min bloggvän Helena Make & Create som bidragit med så fina priser.

//Sofia10 kommentarer :

 1. Stort Grattis till alla som vann :D

  SvaraRadera
 2. Stort stort grattis till vinnarna!! Jag är lite avis men är glad för rabattkoden ;-)
  Kramar från Anna

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken överraskning! Vad glad jag blev! Tack tack. Skaparlusten kliar i fingrarna, och shoppinglusten ;-)

  Soliga vinterhälsningar från Elin

  SvaraRadera
 4. Tack Sofia för väl anordnad tävling och tusen tack till alla som deltagit i tävlingen! Vilka fantastiska pysseltips som kommit in. Jag har fått massor med inspiration! :-)
  /Helena, Make & Create

  SvaraRadera
 5. Åh, tack! Vad roligt med ett tröstpris och rabattkoden! Stort tack också för fina inspirerande bloggar. Hoppas ni alla får en fin helg!
  Mvh Jenni

  SvaraRadera
 6. Åh men så kul! :D
  Hade glömt bort att tävlingen avslutades igår!
  Så glad jag blev att jag fick ett litet tröstpris! :D Tack så himla mycket!

  SvaraRadera
 7. Men vad glad jag blir;) Och ett stort grattis till Elin!
  Mailar dig Hilda. Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinnarna.
  Ha en bra fredagskväll.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Grattis till vinnarna!
  Tack till er, Sofia och Helena för en rolig tävling! Alla fick ju ett litet tröstpris med rabattkoden och jag utnyttjade den idag vid min beställning :-)

  Pyssliga hälsningar!

  SvaraRadera
 10. Grattis till Elin och alla som fått tröstpris!
  Kram!

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...