tisdag 5 februari 2013

Om att längta lite

Om några månader är det dags att börja odla i mina drivbänkar igen.


Jodå, jag vet att man ska leva i nuet och allt det där ... och det gör jag. Men ibland längtar man lite extra efter det som komma skall. Snart drar odlingssäsongen igång igen, då det är dags att börja förkultivera vissa grönsaker inomhus. Och jag kan inte hjälpa att jag nu, när tillvaron utomhus består av grå och bruna nyanser och dessutom en mulen himmel, längtar lite extra efter det där gröna, skira och livfulla färgerna. Och jag tror inte att jag är ensam.

//Sofia19 kommentarer :

 1. You want a little bit sun, I want a little bit snow. We always want what we can't have:))

  SvaraRadera
 2. Jo, nog längtar man :-) vi ska fixa färdigt vårt växthus och börja odla där, blir så kul och spännande!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam! Längtar nåt enormt! Planerar för att bygga ut vårt lilla område med drivbänkar och så kommer det att bli kaniner till barnen - jag tror nästan jag längtar mer än barnen efter att ha lite "husdjur" (om än utomhus) att ta hand om.

  Önskar dig en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Klart man får längta!! Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 5. Klart man ska längta lite, det hör till denna årstiden :-)
  Jag sitter med trädgårdstidningar och frökataloger just nu och vill ha ALLT...

  Hoppas solen kilar fram lite mer nu bara så vi vet att våren verkligen är påväg.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Åh jo, man længes efterhånden :D snart snart ....

  SvaraRadera
 7. Nope, du är sannerligen inte ensam. här längtas det för fulla muggar ;)

  ha en toppendag! Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Näe, det vore nästan omänskligt att inte längta..;)
  Superhärliga bilder på dina fina odlingar!

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Ja nu när snön försvunnit så längtar jag också efter vårens spirande grönska. Har satt tomatplantor redan faktiskt och några skott har kommit upp:). Hoppas bara inte jag satte dem för tidigt!?
  Tack för hjälpen med IT världen!
  Kram
  Eleonora

  SvaraRadera
 10. Du är inte ensam! Jag längtar också! Nu är det dessutom så slaskigt och tråkigt ute. Vill ha vår! :-)

  SvaraRadera
 11. Nej, du är inte ensam! Jag längtar till förbannelse. :)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 12. Snön yr utanför huset och hela världen är vit! Under snön ligger isen blank och jag behöver mina IceBugs för att ta mig fram. Jag älskar snö och vinter i vanliga fall men med en opererad axel är den livsfarlig. Jag får inte halka omkull, jag får inte halka omkull.... Till på köpet så kan jag inte utnyttja all den härliga snön. Så visst längtar jag och blir alldeles varm inombords av din härliga feel-good bild idag. Låt våren komma snabbt och varm! Nästa vinter tycker jag om snö och kyla igen ;)

  Må så gott!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 13. Helt plötsligt började jag längta helt massor också! antagligen pga att jag börjat gå igång med att så chiliplantor - oj, vad man börjar längta sen! Härliga inspirerande bilder

  SvaraRadera
 14. Men så sköna gröna bilder!
  Å näe,du är inte ensam-här är en till som längtar!
  Varm hälsn Johanna

  SvaraRadera
 15. Jag håller med dig.
  Jag har koloni längtan nu så det börjar snart göra fysiskt ont ;)))

  Kram Thess

  SvaraRadera
 16. Håller med, proppar hemmet fullt med våblommor i parti och minut just nu - man längtar så det värker! Tack för dina inspirerande bilder - snart är vi där! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 17. Här har du en till som längtar! Jag blev lika imponerad förra trädgårdssäsongen som nu över dina fantastiska odlingsbäddar. Love it!!!! :)
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 18. Inte alls konstigt att man längtar. Nu börjar februarisolen skymta och man börjar vakna ur sin dvala. Vilken växtlighet i dina odlingsbäddar. Det är skoj att odla även om jag bara har en balkong.

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...