tisdag 5 mars 2013

TÄVLING: Vinn ett snyggt art print

Denna vecka kan du vinna ett valfritt art print från Lotta Ahnström.
Jag jobbar med lite av varje i mitt företag; illustrerar tavlor, formger böcker, broschyrer, fotograferar, bygger hemsidor och i bland webbshoppar. I fredags hade en av dessa webbshopar, som jag designat och byggt, premiär.

Shoppen heter Medveten Mini och säljer noga utvalda produkter för de små och det bästa av allt är att alla leksaker är giftfria, kläderna är fria från kemikalier och många av produkterna är ekologiska. Det är bra!

För att fira detta så lottar Ebba på Medveten mini ut ett valfritt tryck från LO:A Illustration här på Hildas hem.

Alla kan tävla. Tävlingen pågår denna vecka ut (t.o.m. 10 mars) och på måndag presenteras vinnaren här i bloggen.

SÅ HÄR TÄVLAR DU: Skriv i en kommentar vilken produkt av alla Medveten minis produkter i hela butikens sortiment du gillar bäst och varför.
Gilla också Mm på Facebook eller följ Mm-bloggen via Bloglovin.

Du som inte har någon blogg, skriv din mejladress så att jag kan kontakta dig om du vinner alternativt mejla mig på sofia@brolinform.se  Lycka till!

//Sofia


34 kommentarer :

 1. Hej!
  först och främst vill jag tack för en helt fantastiskt inspirerande blogg! jag skulle gärna vilja vinna ekorren med ballongen... den hade passat så fin, fint in i min dotters pågående rum!
  Sedan är det ju en fördel att mamman bara älskar den!
  ha en fantastiskt trevlig fortsättning på dagen!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är väldigt förtjust i Tovelisas anatomiska hjärta, den har jag själv hemma och är väldigt glad för den! Hade jag haft en liten knodd hemma så hade jag istället valt ett påslakanset i ekologisk bomull! Det skulle kännas bra att mitt barn sover på något som är ekologiskt! :)
  Nu håller vi tummarna!

  SvaraRadera
 3. Så himla lustigt, har precis surfat runt lite och drömt om olika prints och LO:A illustrationer var en utav dem som fångade mitt intresse. Den som gjorde det allra mest är den söta lilla ekorren som håller den mintgröna ballongen. Ekorr´n ser så bekymmerslös och söt ut.
  Hade varit en perfekt inflyttningspresent då jag har fått erbjudande att komma och kolla på lägenhet *peppar peppar*, inte lätt att få i storstaden.

  SvaraRadera
 4. Det är nog min favorit: http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/seventy-tree-poster-moonlight.html
  Och den: http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/paslakan-filtar/smiling-planet-paslakanset-elephant.html
  Anita

  SvaraRadera
 5. Ååå, här måste jag ju bara ta en chans till vinst! De roligaste sakerna jag hittade var de supersöta plåtaskarna, de skulle min son haft på sitt rum till alla sina småskatter! Och korpen du har i bilden är ju så klockrent JAG!! Det MÅSTE liksom bo en liten korp här inne och i näbben har han mina nycklar! Det är kanske därför jag aldrig hittar dem här? Eller så är jag bara glömsk, men jag tror jag väljer att skylla på korpen!!

  Nu håller jag tummarna!!
  //Mia

  SvaraRadera
 6. Klart jag vill vara med och tävla. Blev blixtförälskad när jag tittade runt. Färgerna och djuren i Sofie Børsting Poster Bird tree mint

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar Animals barnvagnsväskan eller kronärtskocksvattenflaskan bäst. :)
  Men korpen är helt klart finast!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar illustrationen "glädje" bäst.. Den utstrålar mycket och man blir glad av den.. :)) dessutom var alla termosarna/flaskorna helt bedårande, vill ha allihop :D har gillat medvetenmini på facebook.. nu håller vi alla tummar vi har här!! MvH Linda, isalinda79@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag gillar mest "LO:A Illustration Glädje" för att den påminner mig om glädjen att komma ut som regnbågsperson.

  kontaktmejl: playnsee [ at ] hotmail [ punkt ] com
  Mvh Anna

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Jag fastnade för tallriken Smiling Planet Tallrik -Circle of life. Blir så glad av den!

  Skulle jag vinna så skulle jag välja korpen!

  SvaraRadera
 12. Illustrationen "Korp" är min favorit. Så fin och med med rätta färgerna för mig ;)

  SvaraRadera
 13. Fina tavlor men mest föll jag för ekorren för den skulle passa i lilla Luminas sovrum.
  bittan4@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag vill gärna vara med! Känner dessutom Lotta litegranna (jobbar med hennes kille), har bilden med ekorren, ska upp i min lilla Inez rum =))
  Min favorit (eller en av de) är miniteatern Äventyr, så fin!
  Gillar på fb!

  Kram och ha en bra dag!
  Catta

  SvaraRadera
 15. Anneli Lindström05 mars, 2013

  Ekorren är ju bara för söt. Skulle passa perfekt i mitt kök!:)

  SvaraRadera
 16. LO:A Illustration Ekorre är min absolut favorit. Jag kallar min pojkvän för ekorre eftersom han älskar att plocka bär, svamp och ekollon :) och så är han rödhårig också :) han fyller år om två veckor, denna underbara illustration skulle vara en fin födelsedagspresent! 2009mar.tin.a@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Lo:A Illustration Ekorre är också min absoluta favorit!
  Skulle passa perfekt till köket och lockar fram Herr Ekorre igen.

  SvaraRadera
 18. De där illustrationerna har jag sett förut och jag tycker att de är så snygga!! Min andra favoritprodukt i shopen är den här plåtlådan: http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/blafre-platlada-strong-lady.html Man blir liksom glad av den :-)
  Håller tummarna nu!!!
  Catrin Bergström

  SvaraRadera
 19. Min favorit är Tove Larris poster augustiblomster.
  /elin.ie.eriksson@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Gillar Medveten mini.
  Gillar denna Blafre-box bäst: http://www.medvetenmini.se/sv/marken/blafre/blafre-liten-box-cirkus-tag.html
  Tycker de är så tjusiga Blafres burkar, färgglada med stil! Och detta cirkustema är ju så gulligt :-)

  Elisabet A.
  in_cava_vita@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag bara älskar my bags barnvagnsväska Owls grey. Både jag och min äldsta son är förtjusta i ugglor, har det lite överallt i huset, sängkläder, leksaker badrumsmatta osv. Vore helt underbart att få packa lillbrorsans saker in en väska med ugglor på och bära den. Han skulle bli en ännu mer stoltare storebror.

  Gillar givetvis medvetnamini!

  karinholmark@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Det jag tycker absolut bäst om av allt som finns i shoppen just nu, är just en av Lotta Ahnströms tryck, nämligen: Korpen! Fantastisk! Jag har så länge jag kan minnas haft en förkärlek för fåglar överlag, och korpar i synnerhet! Just av anledningen att de ofta ses som läskiga och/eller olycksbådande, lite mystiska.. och det gillar jag :) En vacker fågel enligt mig! Tror de är mycket smarta dessutom.

  Jag gillar Mm på facebook.

  Och nu hoppas jag på en massa tur! :)

  /Linn, linn_122@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Åh underbara prints. Fastnade mest för detta färgstarka: http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/bygraziela-poster-bondgard.html
  Hade vart fin i dotterns rum :)

  Gillar på facebook - Lina Eckerström

  Ha en fin dag nu !
  linaeckerstrom@hotmail.se

  SvaraRadera
 24. Jag är med och tävlar.
  Denna blev min absoluta favorit: http://www.medvetenmini.se/sv/klader/bodys-pyjamas-jumpsuit/serendipity-organics-babysuit-pink.html
  För att den är så himla fin och att det är 100% bomull och helt ekologiskt känns ju riktigt bra!

  :)

  emely_tuvang@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Blafre Plåtlåda Strong Lady125:-

  Den är ju bars å cool med en stark kvinna! Det är något jag gillar och vill att min barns ska få. Plåt är ju ett bra material me tycker jag :)
  mvh
  Hanna
  hannamansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Hej!

  Oj så mycket fint! Gillade verkligen illustrationerna med haren och korpen, och även påslakanssetet "Serendipity organics Påslakanset Blå blomma" som såg ljuvligt skönt ut.

  Gillar på Facebook och hoppas på turen att någon av dessa fina illustrationer får pryda vårt hem!

  Med vänlig hälsning,
  Maria
  maria_elmgren_warberg@msn.com

  SvaraRadera
 27. Fanns mycket fint där.. men gillade mest Sofie Børsting Poster Dogprint den var så fint illustrerad. MIn stil på den postern.

  Jag gillar även på fb.

  Min mailadress är kikki_vikki@hotmail.com

  Mvh. Kirsi

  SvaraRadera
 28. Kids Konserve Mat-termos Eggplant är min favorit! Önskar en sådan till min son då vi tycker att det är härligt att vistas utomhus. Då måste man kunna ta med mat till en hungrig liten kille.

  Perfekt med rostfritt stål (inte bara för att det håller värmen), då inga hemska partiklar frigörs!

  Gillar på fejjan :).

  SvaraRadera
 29. Vilken härlig sida! EarthLusts ståltermosar är definitivt en favorit! Så fantastiskt fina!
  Följer via bloglovin, så jag kan se alla nyheter! :)

  Kram

  SvaraRadera
 30. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja "Blafre Plåtlåda Strong Lady" som var riktigt fin. Där skulle min dotter kunna förvara alla sina bokmärken eller varför inte hennes klistermärken då hon är en stor samlare på dessa. Den skulle dessutom vara en super snygg inredningsdetalj till hennes rum.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/tove-larris-poster-kattbjorn.html

  den här fina kattbjörnen tror jag skulle vara väldigt fin på väggen i barnrummet som mitt blivande syskonbarn ska bo i.

  SvaraRadera
 32. Jag har gillat på facebook och om jag vann skulle jag vilja ha den här postern: http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/artprints-posters/lo-a-illustration-ekorre.html?grp=1815624
  Det kanske låter lite konstigt, men jag är bara 14 år och skulle faktiskt vilja ha den i mitt egna (blivande) rum då vi snart ska flytta. Den passar väldigt bra, för vår bostad ligger precis vid skogen och varje gång jag ser en ekorre så blir jag glad :))

  SvaraRadera
 33. Där finns så mycket fint, men allra mest skulle jag vilja ha något nytt på väggen.
  Älskar Lotta Ahnströms tryck med ekorren, den skulle passa så bra här hemma och representerar min längtan tillbaka ut i skogen. Men blev även stormförtjust i illustrationen glädje. Vänskapen & Glädjen i bilden verkligen bubblar ut, och jag blir alldeles lycklig när jag ser den. Tänk att vakna o se den bilden varje morgon.
  /lina, lina(a)settern.se

  SvaraRadera
 34. Den här var urfin! http://www.medvetenmini.se/sv/hem-dekoration/sofie-borsting-poster-bird-tree-mint.html Vilken färgklick, och sonen som älskar "pippi".

  Kristina Karlsson Fd Magnusson gillar på FB

  SvaraRadera

♥ Tack snälla för att du lämnar en kommentar. Jag blir så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...